Vloertegels

 

Vloertegels voor uw woonkamer, badkamer of keuken!vloertegels kopen woonkamer

De populariteit van vloertegels neemt toe en wordt zeer gewild net als andere vloerbedekkingen, zoals tapijt en vinyl. De natuurlijke en moderne look van vloertegels maken deze vloersoort erg aantrekkelijk. Als specialist van tegels bent u bij Tegelsconcept aan het juiste adres. We bieden u een scala aan tegelvloeren in diverse kleuren en formaten, en allemaal tegen een voordelig tarief!

Wilt u onze tegelvloeren bekijken? Kom langs bij onze showroom.

 

Grote collectie bij Tegelsconcept

We bieden A-kwaliteit topmerken aan, zoals Ariostea, Sant Agostino, Apavisa, Aparici, Kerlite, Venis, Viva, Douglas & Jones, Marazzi, Cerdisa, La Fabbrica, Seranit, Rex, Mosa, Atlas Concorde en Cotto D'Este. Zie onderstaand een aantal merken tegels uit ons assortiment:

Showroom vloertegels

De keuze in kleur en design is enorm, of u nu op zoek bent naar een rustieke of juist een meer trendy sfeer. In onze showroom kunt u verschillende tegels voor uw vloer bekijken, vergelijken en ervaren.

Onze showroom biedt u een groot aanbod aan verschillende type tegelvloeren:

 • Natuursteen
 • Porcelanato
 • Keramisch parket
 • Kerlite
 • Dubbelhard gebakken tegels
 • Plavuizen
 • Anti-slip tegels

Onze tegels zijn leverbaar in verschillende afmetingen en bieden voor elke ruimte een passende oplossing.

 

vloertegels kopen woonkamer

 

Vloertegels voor in de woonkamer

De woonkamer is de centrale plek in het huis en dient mooi ingericht te zijn. Met deze tegels in uw interieur, ongeacht welk ruimte het is, wordt een fraaie uitstraling gecreëerd. Tegelsconcept heeft een ruim aanbod tegels voor uw woonkamer vloer. We bieden hoogwaardige tegelvloeren aan in verschillende afmetingen, kleuren en designs.

We geven u graag advies over het zelf zetten of laten zetten van vloertegels in uw woonkamer of andere ruimte in uw woning. Neem contact met ons op voor meer informatie over het kopen en leggen van vloertegels. Lees hier meer over het plaatsen van vloertegels.

 

Voordelen

De tegelvloeren zijn hard, sterk en onderhoudsvrij. De meeste vloertegels zijn geschikt voor elke binnenruimte en dankzij de vorstbestendigheid, ook voor buiten. Deze tegelsoorten brengen veel voordelen met zich mee. Enkele voorbeelden zijn:

 • Ze zijn gebruiksvriendelijk. Met vloertegels houdt u uw vloer namelijk zeer gemakkelijk schoon. De tegels in publieke ruimtes zijn vaak geglazuurd. U kunt ze daarom eenvoudig onderhouden met een sopje, een emmertje water en een dweil.
 • Ze kunnen in elke ruimte gelegd worden
 • De materialen zijn zeer veelzijdig en onderhoudsvriendelijk
 • Ze zijn te verkrijgen in talloze formaten, kleuren, materialen en patronen. Elke woonstijl heeft baat bij een mooie tegelvloer in uw smaak
 • Een tegelvloer zorgt voor een sfeervolle inrichting. De trends van dit moment zijn geïmporteerde vloertegels, afkomstig uit Italië, Portugal, Spanje en Noord Afrika
 • Ze zijn geschikt voor vloerverwarming

Ons assortiment is aangevuld met diverse tegels voor uw vloer afkomstig uit verschillende landen. Maak een afspraak voor een rondleiding en ervaar de schoonheid van deze tegels.

 

Advies

Er zijn vele factoren die een rol kunnen spelen voor het aankopen van de ideale tegel. Denk maar aan de prijs, de duurzaamheid en het type materiaal. Ook speelt de plaatsing van de tegel een rol. Onze adviseurs geven u eerlijk en deskundig advies, om tot de juiste aankoop te komen.
Wilt u de kosten laag houden, dan kunt u kiezen voor keramische tegels. Ze hebben een lagere prijsklasse dan natuursteen tegels en zijn daarom vaak de eerste keuze.

Welke type vloertegel u ook kiest, bij Tegelsconcept betaalt u minder dan bij andere tegelhandelaren. Bel 030-2384007 voor meer informatie.

 

Vloertegels kopen voor uw badkamer, woonkamer, toilet of keuken?

U bent van harte welkom in onze showroom in Utrecht, waar we u uitgebreid informatie geven over de mogelijkheden met de vloertegels. Tevens kunt u hier inspiratie opdoen en een beeld krijgen van deze tegels.