• Home
 • Contact
 • Badkamertegels
 • Houtstructuur tegels
 • Wandtegels
 • Vloertegels
 • Mozaïek tegels
 • Portugese Tegels
 • Natuursteen tegels
 • Onze merken
 • Aanbiedingen
 • Italiaanse tegels
 • TegelsConcept.nl
  Zonnebaan 10
  3542 EC Utrecht
  T: 030 - 2384007
  F: 030 - 2384008
  T: info@tegelsconcept.nl
  Openingstijden:

  Ma. - Vrij.: 09:00 - 18:00

  Zaterdag: 09:00 - 17:00

  Zondag Gesloten

  Badkamertegels

  Badkamertegels zijn niet alleen functioneel, maar geven ook stijl en kleur aan uw badkamer. De afgelopen jaren zijn badkamers monotoner geworden. Dit heeft min of meer met de kleur van de vloertegel en wandtegel te maken. Vaak ziet u een witte wandtegel in combinatie met een donkere vloertegel. Maar er is heel veel meer mogelijk! Bij TegelsConcept vindt u een veelzijdigheid aan kleuren en vormen tegels, met uiteenlopende manieren van afwerking.

   

  Tegels voor badkamer kopen (showroom in Utrecht)

  Tegelsconcept levert kwalitatieve tegels tegen de laagste tarieven. Voor iedere consument hebben wij een tegelsoort op voorraad. Bent u op zoek naar een klassiek model of een unieke tegelsoort? Bij ons bent u aan het juiste adres.

   

  Levensechte weergave met ons tekenprogramma

  Wij kunnen met ons Visoft tekenprogramma uw badkamer in 2D, 3D en zelfs in fotokwaliteit tekenen. Hiermee kunnen wij een levensechte weergave van de toekomstige atmosfeer en het aanzien van uw badkamer tonen, voordat ook maar één tegel geplaatst is. Dit gebeurt aan de hand van het door u gekozen badkamer-mozaïek, de vloertegel en de wandtegel. Ongeacht uw wensen en eisen, in ons brede assortiment vind u vast iets naar uw gading.

  Badkamertegels bij TegelsConcept.nl

  Douche en badkamertegels prijzen

  Door de goede contacten met onze leveranciers en de directe importen vanuit het buitenland, kunnen wij het voordeel dat wij verkrijgen doorberekenen aan onze klanten. Badkamertegels in welk merk dan ook, kunnen we dan ook tegen zeer strakke prijzen aanbieden.

  Merken die wij voeren zijn onder andere:

   

  Atlas Concorde Marazzi
  AVA Mosa
  Bisazza natuursteen Rak
  Casa Dolce Casa Sphinx
  Cotto D'Este Tau
  Douglas & Jones Tagina Ceramic
  Flaviker Van Lith
  Floorgres Venis
  La Fabbrica Viva
  Lea  

   

  We ontvangen u graag in onze showroom te Utrecht waar u onze uitgebreide collectie badkamertegels en diverse badkamer opstellingen met eigen ogen kunt zien.

   

  In elke afmeting en kleur

  Door de grote hoeveelheid merken die wij aanbieden is er keuze genoeg qua formaat en tint! Van de in Nederland algemeen bekende vloertegel Mosa worden ook grote afmetingen tegels aan de wand gebruikt. Mosa biedt een mix van kleuren en mozaïek, zoals de bekende beige en brown mix. Ook andere merken badkamertegels die wij voeren bieden steeds grotere afmetingen wandtegels.

   

  Vloer & wand als één geheel

  Wandtegels zijn meestal niet echt geschikt om als vloertegel te gebruiken, maar sommige vloertegels zie je echter weer wel terugkomen aan de wand. Dat kan een prachtig geheel in de badkamer vormen. Voor de vloer van de badkamer raden wij wel altijd vloertegels met antislip aan. Wij kunnen u aan de hand van foto’s helpen bij het uitkiezen van het juiste decor voor uw badkamer. Wij zullen deze input verwerken in ons tekenprogramma en hiermee uw ideale badkamer schetsen.

  Badkamertegels

   

  Afwerking van badkamertegels

  De juiste voegkleuren en juiste kwaliteit lijm en kit zorgen ervoor dat u lang van uw badkamer kunt genieten. Wij gebruiken het merk Eurocol als lijm, voeg en kit. Eurocol producten zijn uitermate geschikt voor de badkamer: vuilafstotend, ze kunnen goed tegen water en zorgen voor een eenvoudig bij te houden hygiëne.

   

  Mozaïek geeft decor aan uw badkamer

  Al meer dan 2000 jaar terug werd natuursteen als mozaïek in de badhuizen toegepast. In de Romeinse badhuizen kunt u het vandaag de dag nog terugzien. Met mozaïek kunt u het decor van uw badkamer geheel naar eigen smaak en wens vormgeven. Vandaag de dag worden naast natuursteen ook keramische, porseleinen, rvs- en glas-mozaïeken toegepast in de badkamer. Mozaïeken maken de wanden van stoomcabines, inloopdouches, baden, wastafels en toiletten decoratiever. In combinatie met een bijpassende badkamertegel op de vloer en badkamertegels aan de wand kan zo een schitterende uitstraling worden gerealiseerd.

   

  Tegels voor de badkamer kopen

  Heeft u interesse in onze badkamertegels of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Bent u toe aan nieuwe, verfrissende tegels voor uw douche of badkamer? Wellicht zijn onze douche tegels ideaal voor de inrichting van uw badkamer. Om inspiratie op te doen, kunt u langs komen bij onze showroom. Neem contact met ons op voor verdere informatie. Wij zijn telefonisch bereikbaar en u kunt ons een e-mail versturen. Kom langs om één van onze adviseurs te spreken, want zij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

   

  Bel ons (030 - 238 40 07)
  Mail ons